prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pitești: Sute de locuințe, firma sau instituții în beznă! Două zile fără curent! Află zonele afectate!

Pitești: Sute de locuințe, firma sau instituții în beznă! Două zile fără curent! Află zonele afectate!
Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice în vederea creşterii gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum și a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite și anunță întreruperea furnizării energiei electrice la următorii consumatori casnici și agenţi economici:
  •  Joi, 11 iulie 2024, în intervalul orar 09:00-17:00, strada Dobrogeanu Gherea cu străzile adiacente alimentate din PTA Dobrogeanu Gherea circ 2 și străzile Argedava, Burebista, Pescarilor cu blocurile A1, A2, A4, A5, H3, H4, Colegiul Național Alexandru Odobescu din PTCZ 9 Exercițiu.
  • Vineri, 12 iulie 2024, în intervalul orar 09:00-17:00, străzile Eremia Grigorescu, Tache Ionescu cu blocurile P15, P16, P18, P19, R1 bis cu spațiile comerciale de la parterul blocurilor alimentate din PT 2 Eremia Grigorescu.
Distribuţie Oltenia avertizează:
ATENŢIE! Constituie pericol iminent de electrocutare următoarele acţiuni întreprinse de persoane neautorizate:
intrarea în posturile de transformare;
  • urcarea pe stâlpii de susţinere ai reţelelor electrice;
  • înlocuirea siguranţelor electrice în posturile de transformare, cutii de distribuţie, nişele și firidele de la case şi blocuri de locuinţe.
Deficiențele în alimentarea cu energie electrică ce afectează rețelele electrice din județul Argeș pot fi semnalate non – stop, direct operatorului de distribuție la unul dintre numerele de telefon:
  • Info Tel 0800 500 000 – număr de telefon gratuit în orice rețea;
  • 0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal în rețeaua națională.
Utilizând doar codul locului de consum* și numărul de telefon, utilizatorii rețelelor electrice pot sesiza întreruperile în alimentarea cu energie electrică, după aproximativ 20 de secunde de așteptare fără a mai intra în contact cu un operator. * Codul locului de consum se afla pe factura de energie electrică și începe cu 005.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs