prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pitești: Tată și fiu-prinși cu cantități impresionante de petarde în mașină!

Doi bărbați, tată și fiu, au fost depistați de către jandarmii argeșeni, pe raza municipiului Pitești, în Cartierul Trivale, în data de 03.12.2022, orele 17:00,  având asupra lor, într-un autoturism, două cutii de carton pline cu diferite tipuri de articole pirotehnice.

Echipajul de jandarmi se afla în serviciul de patrulare în municipiul Pitești, când a observat doi bărbați, ce se aflau în apropierea unui autoturism și care aveau un comportament agitat la vederea echipajului, fapt ce i-a determinat să procedeze la legitimarea și percheziționarea autoturismului.

S-a procedat la ridicarea în vederea confiscării a materialelor ilegale și la întocmirea actele necesare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de ”Orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, conform prevederilor articolului 37, litera a) din Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Jandarmeria Argeș reamintește că legea interzice orice operațiuni cu materiale pirotehnice efectuate de către persoane fizice neautorizate și atenționează asupra pericolului la care se expun cei care cumpără și folosesc aceste obiecte periculoase, dar și asupra pericolului la care îi expun pe cei din jur.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.