prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pitești. VIDEO INCREDIBIL! În miez de noapte aruncau cu ouă în mașini! Șapte tineri – amendați!

Șapte tineri au fost amendați noaptea trecută de polițiștii locali după ce au dat dovadă de un teribilism ieșit din comun. Din primele informații, se pare că aceștia s-au adunat în zona magazinului Romania din cartierul Prundu in jurul orelor 2:00, și, pentru a se distra, au început să arunce cu ouă în mașinile care treceau prin zonă.

Unul dintre șoferi a alertat Poliția Locală, iar la fața locului s-au deplasat un echipaj. În momentul în care agenții au ajuns, tinerii au rupt-o la fugă. După aproape un kilometru, acesta au fost prinși, iar după ce au fost legitimați s-au ales cu câte o amendă de 500 lei fiecare.

“În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02.00, la dispeceratul Poliției Locale Pitești s-a primit o sesizare care indica faptul că în cartierul Prundu, zona Romaria, un grup de tineri arunca cu ouă în autoturismele care treceau prin zona respectivă. La fața locului s-au deplasat doi polițiști locali din cadrul Biroului Intervenție la Evenimente și dupa o urmărire de aproximativ un kilometru, făptașii au fost prinși. După procedura de identificare, s-a stabilit că tinerii (7 la număr) locuiesc în Pitești si au vârste cuprinse între 12 și 18 ani. Pentru fapta lor, au fost sancționați cu câte 500 de lei, fiind înștiințați și părinții acestora” potrivit PLP.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs