prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

#PiteștiTechCity2024: Trei posibile locații pentru două dintre cele patru poduri peste râul Argeș! Anunțul lui Radu Perianu!

Candidatul PNL la funcția de Președinte al Consiliului Județean Argeș, Radu Perianu, a prezentat, în premieră la Câmpulung, cele 3 locații posibile a două din cele 4 poduri peste Argeș incluse în proiectul pentru județul Argeș #PiteștiTechCity2024.

Astăzi, a fost serie maraton de prezentare a proiectului #PiteștiTechCity în zona de nord a județului Argeș, municipiul Câmpulung și comuna Rucăr.

Sănătatea și infrastructura reprezintă priorități pentru PNL Argeș, având în vedere că sistemul medical argeșean este la pâmânt, iar drumurile spre spitale sunt neasfaltate sau pline de gropi. Indiferent din ce parte intri în județul Argeș, nu ai cum să nu constați starea deplorabilă a drumurilor.

Indiferent cine ce zice despre sistemul medical, PSD a reușit, în 34 de ani, să pună sănătatea pe butuci. Am ajuns cu toții, din păcate, să spunem că cel mai bun spital este autostrada spre București.

#PiteștiTechCity își propune 4 poduri peste râul Argeș pentru a facilita dezvoltarea economică de pe ambele maluri ale Argeșului. Astfel, la Câmpulung, candidatul PNL la funcția de Președinte al Consiliului Județean Argeș, a dezvăluit cele 3 posibile locații a două din cele 4 poduri, parte din proiect.

#PiteștiTechCity înseamnă spital municipal, clinici paliative, geriatrice și subvenționarea serviciilor profilactice din venituri suplimentare ale #PiteștiTechCity2024.

Zona de Muscel are un potențial turistic și industrial uriaș. Câmpulung, cu Norris Măgeanu primar, își poate recâștiga gloria de altă dată.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs