prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

PNL Argeș: Fiecare minut contează pentru bolnavii de cancer! Spitalul din  Călinești trebuie să fie prioritate pentru autoritățile locale!

PNL Argeș: Fiecare minut contează pentru bolnavii de cancer! Spitalul din  Călinești trebuie să fie prioritate pentru autoritățile locale!

Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș, și Ionuț Gheorghe, directorul general al Casei de Asigurări de Sănătate Argeș, au participat azi la conferința “Cancer Survivor”, organizată de senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc, învingătoare a acestei boli.

CITEȘTE ȘI: SFÂȘIETOR! ULTIMA DORINȚĂ A MEDICULUI FRĂTOAIACA ÎNAINTE DE A PLECA PENTRU TOTDEAUNA!

Cu toții trebuie să înțelegem că pentru bolnavii de cancer fiecare minut, cu acțiuni concrete pentru combaterea cancerului, înseamnă viață!

În Argeș putem face multe în acest sens. Spitalul de Boli Cronice Călinești este esențial pentru Strategia Națională pentru Combaterea Cancerului. În această unitate spitalicească se fac îngrijiri paliative, care sunt critice pentru bolnavii oncologic.

De aceea, e important să existe cât mai multe investiții pentru a extinde serviciile medicale în complementaritate cu spitalul Călinești, în regim de ambulatoriu clinic și spitalizare de zi. Doar așa vor putea fi ajutați mai mulți oameni! Bolnavii nu trebuie să fie nevoiți să ajungă la Pitești sau Mioveni pentru îngrijiri care s-ar putea face și în Călinești.

Administrația PSD din Călinești însă nu-și știe prioritățile – întârzie extinderea și dotarea centrului de diagnostic din Călinești de ani de zile. Lucrurile nu pot continua așa. Îl felicităm pe Ionuț Gheorghe pentru tot ce face pentru a schimba starea de fapt la spitalul din Călinești.

Departamentul de Comunicare PNL Argeș

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs