PNL Argeș: Opriți ambuteiajele din Curtea de Argeș produse de necorelarea deciziilor primăriei!

Sub administrația actuală a primarului PSD din Curtea de Argeș, orașul nostru a suferit de pe urma unei grave lipsa de coordonare, ceea ce a condus la întârzieri și blocaje în implementarea proiectelor importante pentru comunitate.

Una dintre cele mai evidente probleme a fost asfaltarea, bugetată și amânată intenționat timp de doi ani. Strategia electorală a fost perturbată de data comasării alegerilor, iar planurile de finalizare a multor proiecte amânate intenționat au fost date peste cap, generând frustrare și nemulțumire în rândul locuitorilor. Este inacceptabil ca prioritățile comunității să fie neglijate în favoarea intereselor politice ale unei singure persoane.

Marcarea târzie a trecerilor de pietoni, așa cum s-a întâmplat pe 1 Decembrie, este doar un exemplu al lipsei de prioritizare și gestionare deficitară a proiectelor publice.

În plus, infrastructura orașului nostru, în special rețeaua de alimentare cu apă, suferă, din cauza deciziilor neinspirate ale administrației. Investiții anunțate cu fast, se dovedesc a fi doar o risipă bugetară și praf în ochii cetățenilor!

Cosmin Petrescu, candidatul PNL la Primăria Curtea de Argeș: ,, Alături de echipa PNL Curtea de Argeș, propunem soluții concrete și aplicate pentru a rezolva aceste probleme urgente. Ne angajăm să implementăm sisteme integrate de management și monitorizare a infrastructurii, astfel încât să asigurăm o administrare eficientă și transparentă a resurselor publice. Toate aceste propuneri sunt parte integrantă a proiectului Pitești TechCity, prin care ne propunem să transformăm aceste provocări în oportunități și să construim împreună orașul regal pe care toți locuitorii orașului îl merită. Este timpul să investim în viitorul nostru, fără promisiuni goale și gestiune defectuoasă.”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.