prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

PNL Câmpulung: „Elena Lasconi doar vorbește despre transparenţă, dar este cel mai opac primar cu banii câmpulungenilor!”

PNL Câmpulung: „Elena Lasconi doar vorbește despre transparenţă, dar este cel mai opac primar cu banii câmpulungenilor!”

CITEȘTE ȘI: MOARTE TRAGICĂ! S-A ARUNCAT DE LA ETAJUL 10 AL BLOCULUI ÎN CARE LOCUIA! MOTIVUL HALUCINANT!

„Doamnă primar Elena Lasconi cât timp veţi continua să confundaţi Primăria Municipiului Câmpulung cu propria dumneavoastră companie? De ce vă este teamă să „desecretizaţi” lista cheltuielilor pentru Zilele Municipiului Câmpulung, dar şi listele celorlalte evenimente publice organizate de primărie?

PNL Câmpulung vă solicită să faceţi publice atât sumele cheltuite pentru organizarea celei de-a XXIII-a ediţie a Zilelor Municipiului Câmpulung, cât şi sumele provenite din închirierea domeniului public şi cele din sponsorizări, precum şi costul ridicării celor 20 de tone de gunoi, adunate în acţiunea de „voluntariat politic”, ce a semănat mai mult cu un episod de campanie electorală făcută pe banii câmpulungenilor.

În aceeaşi măsură, câmpulungenii au dreptul să cunoască şi dacă firmele care au ocupat Stadionul Municipal, pe perioada desfăşurării Zilelor Municipiului Câmpulung din acest an, au avut stipulat în contractele de închiriere a domeniului public că trebuie să lase locul ocupat curat, aşa cum l-au primit de la primărie. Şi nu în ultimul rând cine a plătit consumul de apă, canalizare şi energie electrică?

Vă solicităm aceste informatii în condiţiile în care ştim cu certitudine că primăria nu mai face faţă chletuielilor curente şi că există riscul ca până la finalul anului să nu mai existe fonduri pentru plata utilităţilor (gaze naturale şi energie electrică). De aceea nici nu mai punem întrebarea de ce nu se mai finalizează investiţiile începute (exemplu: Bulevardul „Pardon”, amenajarea celor şase spaţii verzi, etc).

Doamnă primar, aţi intrat deja în istorie cu anularea Zilelor Municipiului Câmpulung în anul 2021, ştiindu-se bine cauza! După cum se vede, riscaţi să deveniţi „primarul spectacol” şi să băgaţi în faliment primăria şi instituţiile din subordine!”-PNL Câmpulung!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs