prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

PNL Pitești: „Conducerea Primăriei vrea să supună votului schimbarea Consiliului de Administrație al Clubului FC Argeș!”

Joi, 29 iunie, pe Ordinea de zi a Consiliului Local Pitești, conducerea Primăriei vrea să supună votului schimbarea Consiliului de Administrație al Clubului FC Argeș. Componența acestuia a fost aleasă la începutul mandatului: doi consilieri locali și trei profesioniști (antrenori, profesori de sport, campioni). Primarul PSD vrea înlocuirea profesioniștilor cu trei subalterni din cadrul Primăriei Pitești, pe care îi consideră mult mai potriviți să ia decizii în numele clubului decât cei care sunt în domeniu și care și-au dovedit deja competența.

Clubul FC Argeș este cel care gestionează echipele de baschet, volei, judo, karate, tenis de masă, aeromodelism și box ale Piteștiului. Sub actuala conducere, echipele de baschet și volei au luptat și s-au menținut în primul eșalon, în ciuda bugetului extrem de mic și a sprijinului aproape infim din partea administrației locale.

Atenție, Clubul FC Argeș nu gestionează echipa de fotbal FC Argeș! Aceasta este administrată de ONG-ul Asociația ,,Campionii FC Argeș”, care este condus tocmai de către ,,specialiștii” numiți de către primar. Care au fost performanțele obținute de FC Argeș sub conducerea oamenilor numiți personal de către primar, este deja de notorietate.

Alarmant este că, dintr-un orgoliu nemăsurat și din dorința de a deține controlul total, primarul PSD vrea să aplice aceeași rețetă și la echipele de volei și baschet, riscând să îndepărteze toți oamenii de suflet care s-au aflat alături de echipe și le-au sprijinit să facă performanță.

Facem apel către consilierii locali să se gândească de două ori înainte de a strica bunul mers al unor lucruri care chiar funcționează.

Grupul consilierilor locali PNL Pitești

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs