prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Poliția a demarat anchetă în cazul fetei batute, filmate și umilite pe facebook!

Anchetă în plină desfășurare după bătaia cruntă filmată într-o sală de clasă la o școală din comuna argeșeană Dobrești. Părinții fetei povestesc momentele îngrozitoare la care au asistat după ce și-au văzut fiica agresată de cei care ar fi trebuit să îi fie colegi dar și faptul că fetei îi este teamă să mai meargă la școală. Poliţia a demarat deja o anchetă, iar tânăra care a fost bătută crunt de colegul ei va fi consiliată de psihologul şcolii.

Conducerea școlii nu a anunțat Inspectoratul Școlar

În imaginile filmate de unul dintre elevii de la școala din Dobrești se vede cum una dintre eleve este lovită crunt de un coleg. Fata de 14 ani reușește la un moment dat să se ridice de la podea, iar băiatul încearca să o loveasca din nou cu pumnul. În timp ce se ferește, copila cade, iar băiatul o loveste cu picioarele. Conducerea şcolii nu a anunțat Inspectoratul de ceea ce s-a întâmplat, iar directorul a catalogat totul ca fiind un incident regretabil.

”Pe lângă traumatismele fizice pe care le are, acum îi este frică să se reîntoarcă la şcoală”

”Fata tremura, plângea, stătea pe un scaun. Îi dăduse un scaun să nu i se facă rău și doamna de franceză mi-a spus că a avut loc un incident. Pe lângă traumatismele fizice pe care le are, acum îi este frică să se reîntoarcă la şcoală.”, a povestit recent tatăl elevei.

”Fata era umflată la cap, la ureche, plângea şi spunea: mami, nu mai vreau să ma duc la şcoala aceea”

”Fata era umflată la cap, la ureche, plângea şi spunea: mami, nu mai vreau să ma duc la şcoala aceea, vreau să mă mut, nu mai vreau, că mi-e teamă să nu îmi facă altceva din răzbunare. În seara aceea nu a dormit până la 04:20 dimineaţa. Am găsit-o afară plângând, ma duceam după ea şi spuneam: Mami, stai linistită.”, povestește mama elevei.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.