prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Politician de Argeș – în doliu! Moarte neașteptată în familia senatorului!  

Senatorul Dănuț Bica,prim-vicepreședinte al PNL Argeș, trece prin momente grele după ce s-a stins din viață mama sa, sâmbătă, în mod cu totul neașteptat. „Sufletul mamei mele s-a ridicat la ceruri. Dumnezeu să o odihnească în pace!” a anunțat senatorul pe pagina de Facebook. Mesajele de susținere și condoleanțe au curs cu sutele, Bica fiind unul dintre politicienii apreciați în mediul politic și administrativ din județul Argeș.

„Sincere condoleanțe. Maica Domnului să aibă grijă de sufletul ei / Dumnezeu sa o odihnească în pace și să-i lumineze calea! / Vă suntem alături în această dureroasă despărțire. Pace sufletului ei! / Dumnezeu să o mântuiască și să-i odihnească sufletul în lumină mamei tale, condoleanțe! / Sincere condoleante! Dumnezeu sa ii odihneasca sufletul in Imparatia Lui!” sunt doar o parte din mesajele primite de către senatorul Dănuț Bica din partea foștilor colegi, primari, colegi parlamentari sau colegi de partid.

Mama demnitarului liberal va fi condusă mâine, 1 august, începând cu orele 12:00 pe ultimul drum, slujba de pomenire având loc la Biserica Veche din satul Valea Brazilor, comuna Băiculești.

Redacția Obiectiv de Argeș transmite sincere condoleanțe.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs