Polițist înjunghiat în gât în propria locuință! Crimă sau sinucidere?

Moarte tragică pentru un bărbat de 67 ani găsit tăiat la gât în locuința sa. Din primele informații, se pare că este vorba despre un fost șef din Poliție care s-a pensionat. Din primele informații, un apel la 112 anunța tragedia iar anchetatorii iau în calcul ipoteza sinuciderii.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNT! UN PROFESOR S-A ARUNCAT ÎN GOL DE LA ETAJUL PATRU!

După apelul la 112 care anunța faptul că într-o locuință din Sectorul 6, București, se află o persoană decedată, mai multe echipaje de poliție, pompieri și o ambulanță au ajuns la fața locului. Autoritățile l-au găsit pe bărbat înjunghiat în zona gâtului. Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

„La data de 9 mai 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 25 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 6, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.”, transmite Poliția Capitalei.

URMĂREȘTE ȘTIRILE OBIECTIV DE ARGEȘ ȘI PE PAGINA DE FACEBOOK SAU PE GRUPUL ZIAR OBIECTIV – ȘTIRILE ARGEȘULUI

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.