Premieră în CJ Argeș: Manu a pierdut controlul!

334

Președintele CJ Argeș a pierdut controlul asupra consilierilor județeni PSD! După trei ani și jumătate, de când a fost vidat liderul județului și a ordonat, direct sau indirect, Dan Manu a încercat să îl mazilească pe Dorin Mărășoiu de la șefia ATOP Argeș, dar s-a lovit de refuzul aleșilor județeni.

Luni, marți și miercuri au avut loc ședințele pe comisiile de specialitate, unde s-a luat în discuție punctul prin care PSD cere înlocuirea lui Mărășoiu cu un consilier județean cu statut de bibelou, Nicolae Marius Manole. De astptat ar fi fost că toți consilierii judetni social democrați să îi cante in strună lui Manu, dar prea puțini au continuat să îi asculte directivele lui Manu.

Spre exemplu, Marius Nicolaescu a vott in comisie, fără a se fâstâci împotriva mazilirii lui Mărășoiu. Mai mult, alți social democrați s-au abținut, ceas ce înseamnă că la votul seret de astăzi (acest proiect se va vota secret din cauză că este vorba de o persoană) majoritatea consilierilor PSD vor vota împotriva demiterii lui Mărășoiu. Astfel, scaunul și dictatura începută de Dan Manu se clatină rău…