Preot din Argeș băgat după gratii. A vrut să omoare un om!

Un preot argeșean a fost acuzat că a dat intenționat cu mașina peste un bărbat pe o trecere de pietoni de pe Calea București. Accidentul s-a petrecut în urmă cu câțiva ani (2019) și a avut loc la o „zebră” din zona Hotelului Ramada. Se pare că, în primă fază, preotul nu a oprit, iar victima l-ar fi apostrofat pentru neglijența de care a dat dovadă.

CITEȘTE ȘI: DOUĂ MINORE AGRESATE SEXUAL ÎN PARCUL LUMINA. FĂPTUITORUL-URMĂRIT GENERAL!

După atenționarea că nu a acordat prioritate, I. Ș. T, preot paroh la Parohia Mărăcineni 2, l-a lăsat, totuși, să treacă pe pieton, moment în care, cel din urmă, l-ar fi jignit pe șofer. Preotul aflat la volan a reacționat absolut neașteptat: într-un acces de furie, acesta a demarat în trombă și l-a lovit în plin pe pieton. De data aceasta, total intenționat, lucru dovedit și de imaginile de pe camerile de luat vederi din zonă.

După patru ani de cercetări și judecată, inclusiv mai multe condamnări și schimbări ale încadrării juridice, preotul din Mărăcineni a primit o condamnare cu executare de 3 ani și 4 luni de închisoare, fiind acuzat de tentativă de omor. În cursul zilei de ieri, oamenii legii l-au „săltat” de acasă și la dus direct la penitenciar unde își va petrece următorii ani.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, cu sprijinul polițiștilor Secției 4 Poliție Pitești, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Argeș, privind pe un bărbat de 45 de ani, din municipiul Pitești, condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare ca urmare a săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor. Bărbatul a fost încarcerat.”, precizează IPJ Argeș.

 

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.