prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Prepeliță amenință jucătorii FC Argeș: „Nu mai am ce să fac!”

Andrei Prepeliță, antrenorul FC Argeș, a amenințat jucătorii după eșecul din meciul cu Farul Constanța! Tehnicianul din Trivale a declarat că elevii săi nu s-au ridicat la nivelul așteptăptărilor și au făcut numeroase greșeli în meciul cu constanțenii. De asemenea, acesta a mai spus că l-a certat pe Alexandru Ișfan din cauză că „a lăsat garda jos”.

„Nu am început meciul deloc bine. La începutul meciului trebuie să fii proaspăt, lucid. Adversarul a avut ocazie în minutul 1. După aceea, primim gol dintr-o fază fixă, nu ne organizăm. Am echilibrat meciul și așteptam mai mult în repriza a doua. Știam ce joacă Farul, am avut și câteva ocazii de care nu am profitat. Puteam să egalăm. Garitta putea marca. Ne complicăm, facem greșeli, iar eu nu mai am argumente la unii jucători să îi apăr. Merg din greșeală în greșeală. Nu mai am ce să fac, șanse au avut.

CITEȘTE ȘI: FC ARGEȘ – ZDROBITĂ DE FARUL CONSTANȚA! GICĂ HAGI: „MAI AVEM DE MUNCĂ!”

Trebuie să schimbăm. Ne dorim să ne batem pentru play-off. Am ridicat standardele anul trecut și e normal. Ne dorim mult, dar deocamdată când jucăm mai slab primim trei goluri, iar când jucăm mai bine facem greșeli personale și permitem adversarului să marcheze.

L-am certat pe Ișfan, nu s-a ridicat la înălțimea evoluțiilor lui de la începutul campionatului și este un semn de întrebare. Un jucător ca el, care e în atenția tuturor echipelor și în atenția echipei naționale, nu trebuie să lase garda jos.

Au avut atitudine, s-au bătut, dar nu contează doar atitudinea, sunt și alte aspecte. E un duș rece, e a doua înfrângere”, a declarat Andrei Prepeliță la finalul meciului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs