prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Primăria Budeasa-anunț important pentru cetățeni! 

Primăria Budeasa-anunț important pentru cetățeni! 
Poliția Locală a aplicat și în această săptămână amenzi celor “certați”cu bunul simț! În data de 24.03.2024, A.M. în vârstă de 47 de ani din comuna Mărăcineni, județul Argeș a fost surprins cu ajutorul camerelor de supraveghere aruncând mai mulți saci de gunoi în zona Aleea Argeșului, de asemenea T.M. în vârstă de 53 de ani din orașul Mioveni, județul Argeș a fost surprinsă în data de 28.03.2024 în timp ce arunca gunoaie în zona Vătraniță.
„Fiecare dintre cele două persoane depistate a fost sancționată în baza prevederilor HCL 77/2021, art. 8, pct. 2, lit. H cu amendă în valoare de 2.000 lei. Reamintim pe acestă cale tuturor persoanelor faptul că depozitarea deșeurilor de orice tip, pe domeniul public este INTERZISĂ , iar încălcarea acestei prevederi se sancționează contravențional, conform legislației în vigoare!”, este anunțul primăriei Budeasa.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs