prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Primăria Budeasa – trei proiecte prin PNRR! Anunțul edilului Rachieru!

Piste de biciclete, softuri și echipamente pentru dezvoltare, modernizarea sistemului de supraveghere sunt doar o parte din proiectele care vor fi implementate în acest an în comuna Budeasa! Primarul Nicolae Rachieru a anunțat că au fost depuse documentațiile pentru accesarea de fonduri prin PNRR pentru mai multe investiții.

„Având în vedere că în cursul zilei de 16.05.2022, a fost deschisă -Componenta 10 Fond local – din cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență pentru investiții în mobilitate urbană durabilă, Primăria comunei Budeasa a depus 3 cereri de finanțare pentru următoarele proiecte:

  • Amenajare piste pentru circulația bicicletelor în comuna Budeasa,județul Argeș;
  • Achiziție softuri și echipamente pentru dezvoltare sistem inteligent de management local în comuna Budeasa, județul Argeș;
  • Modernizarea și extinderea sistemului de supraveghere în comuna Budeasa,județul Argeș;” a anunțat primarul Nicolae Rachieru.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.