Primăria Pitești – anunț important despre biletele de autobuz!

Piteștiul are unul dintre cele mai ieftine orașe la nivel național, privind transportul în comun! Conform analizei efectuate la nivel național cu privire la transportul public în comun, municipiul Pitești are cel mai mic tarif al unei călătorii integrate pe bază de bilet. Prețul de 2,5 lei/persoană/călătorie este valabil atât pentru cursele efectuate pe raza orașului, cât și pentru zona metropolitană.

grafic1 300x151 1

Biletele de călătorie Publitrans pot fi procurate de la:

  • casele de bilete;
  • automatele de bilete;
  • agenții economici de pe raza unităților administrativ-teritoriale membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești;
  • din autobuzele dotate cu POS-urile marcate cu inscripția Mastercard sau Visa, cu carduri tip contactless, Mastercard sau Visa.

CITEȘTE ȘI: PROBLEME LA FC ARGEȘ! CONTRACTUL LUI CROITORU VERIFICAT DE FRF LA CEREREA DIRECTORULUI BURCHEL!

Programul de circulație al mijloacelor de transport public este afișat atât pe site-ul operatorului Publitrans 2000 S.A https://www.publitrans2000.ro, cât și în stațiile de autobuz.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.