Primărie din Argeș „călcată” de hoți ! Persoanele cu handicap au rămas fără indemnizații!

Primăria Băbana din județul Argeș a fost spartă în această noapte. O persoană a intrat în toiul nopții și a furat 70.000 lei. Potrivit edilului Bebe Ivan, banii reprezentau indemnizațiile pentru persoanele cu handicap din localitate.

Distribuie prietenilor
„Pe camerele de supraveghere se observă faptul că la ora 02.30 a fost spart un geam lateral. În 2 minute, o singură persoană a venit cu ranga, a spart și a reușit să plece cu banii. Erau peste 70.000 de lei, indemnizațiile pentru persoanele cu handicap. În acest moment, 54 de persoane rămân fără acești bani. Vă dați seama că erau singurii lor bani. Nu s-a întâmplat la nimeni până acum. Este o mare problemă. Hoțul a venit la sigur. Știa unde să meargă, la taxe și impozite, unde se încasează banii. Nu avem fonduri de rezervă. Suntem comuna cu cel mai mic venit pe cap de locuitor din județ și a treia pe țară” a spus primarul Bebe Ivan.

La acest moment polițiștii efectuează cercetarea locului faptei în vederea identificării autorilor, în baza cercului de suspecți stabilit până în prezent. În cauză a fost întocmit dosar penal penbtru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.