prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Primarul Gentea-reacție dură în scandalul de la Județean: „Municipalitatea a dat locuințe de serviciu! 8 apartamente sunt chiar acum la dispoziția spitalului.”

Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești a reacționat public în urma informațiilor apărute în spațiul public în care medicul Andrei Gaitan acuză conducerea Spitalului Județean de faptul că nu a primit o locuință de serviciu de cinci ani deși a făcut nenumărate solicitări. Edilul anunță că municipalitatea are protocol cu Spitalul Județean, a dat locuințe de serviciu și că a luat legătura personal cu medicul Gaitan.

CITEȘTE ȘI: ANGAJĂRI LA SPITALUL DE PEDIATRIE! POSTURI SCOSE LA CONCURS PE MAI MULTE SECȚII!

primarie locuinte 300x169 1

„Situația neplăcută în care se află din motive pe care nu le cunosc în amănunt, doctorul Andrei Găitan, a fost în atenția mea, imediat după ce am aflat-o! Ieri, puțin după ora 16 am vorbit cu medicul, o poate confirma! Municipalitatea are protocol cu Spitalul Județean, a dat locuințe de serviciu, la solicitare! 8 apartamente sunt chiar acum la dispoziția spitalului.

Îmi pare rău că a devenit “virală” pe facebook o asemenea postare în care se induce opinia că primăria este, în parte, vinovată în acest caz! Să rezum: avem date locuințe de serviciu, suntem preocupați și implicați corect și permanent în nevoile Piteștiului!”, a declarat edilul Cristian Gentea.

Reamintim faptul că, medic chirurg al Spitalului Județean de Urgență Pitești face zilnic naveta la București. Circa trei ore. Cu trenul. „Prin miros puternic de pișat.” Prin frig, ploaie sau caniculă. După ore întregi de operații complexe. Sau înaintea unor operații grele. De cinci ani așteaptă o locuință de serviciu. De cinci ani nu a primit. Deși a cerut în repetate rânduri. Modul în care este tratat ca specialist angajat al SJU Pitești a fost postat în urmă cu puțin timp de doctorul ORL-ist, medicul Andrei Gaitan, pe facebook în semn de protest față de nedreptățile pe care le-a îndurat în ultimii ani.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs