prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Primarul Gentea se revoltă: „Nu am dat aviz pentru șantierul care a blocat traficul în Nord!”

Primarul Gentea se revoltă: „Nu am dat aviz pentru șantierul care a blocat traficul în Nord!”

Primarul Cristian Gentea a anunțat recent că nu a eliberat aviz pentru lucrările în sensul giratoriu de la Leroy Merlin, lucrări care au blocat, ieri, traficul în zona de Nord a orașului. De asemenea, edilul a anunțat că nu este de acord cu modul de lucru al constructorului și că va lua toate măsurile necesare pentru evitarea acestor situații.

CITEȘTE ȘI: AMENZI DRASTICE PENTRU ȘOFERII CARE FAC ACEST LUCRU! CODUL RUTIER SCHIMBAT DIN TEMELII!

„Am aflat cu surprindere că în zona de Nord a orașului, în sensul giratoriu de la Leroy Merlin, se desfășoară lucrări pe zona carosabilă!! NU am dat niciun aviz, NU am știut că se deschide astăzi un șantier care obstrucționează grav traficul!!

Constructorul a prezentat un aviz de la Poliția Municipiului Pitești, Biroul Rutier, însă nu sunt de acord cu modul de lucru! Nu sunt de acord nici cu perioada lungă de disconfort major în circulația rutieră urbană, prin urmare, mâine dimineață la prima oră am convocat o ședință de urgență  pentru găsirea unei soluții acceptabile!

Îmi pare rău pentru situația fără precedent și promit că vom lua măsurile necesare!”, este mesajul transmis de primarul Cristian Gentea.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs