Primarul Ţâroiu, minivacanţă de 1 Mai în interes de serviciu…

3

Primarul Liviu Ţâroiu, minivacanţă de 1 Mai în interes de serviciu… A plecat la greci după ce a plasat toate sarcinile viceprimarului Mărgărin Blidaru. Acesta a condus şi şedinţa de consiliu, joi, 26 aprilie, după care a fost aspru criticat de liberali în cadrul unei conferinţe de presă.

Criticat pentru că a retras două puncte de pe ordinea de zi, în lipsa primarului Liviu Ţâroiu care probabil ar fi fost de acord să îi acorde un teren în buricul târgului ginerelui secretarului de stat, Constantin Ivan pentru a-l folosi în interes de afaceri, atâta timp cât a pus acest proiect pe ordinea de zi.

Să revenim la minivacanţa primarului Liviu Ţâroiu acesta însoţeşte 31 de elevi ai Colegiului Național Pedagogic “CAROL l” din Câmpulung, membri ai corului “Orfeu”, care participă la un Festival Internațional de Muzică din Xanthi-Grecia, în perioada 26-28 aprilie 2018.
Profesorul Ion Georgescu, dirijorul corului, a pregătit programe variate, de calitate, în limba română şi…greacă, mai ales că îl are pe primarul Liviu Ţâroiu, în coaste.