prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Primăvara nu vine pe 1 martie! Este alertă meteo pentru zilele următoare!

Deși primăvara s-a instalat încă din luna februarie, se pare că iarna nu vrea să plece atât de repede din țara noastră și își mai arată puterea. 

CITEȘTE ȘI: IADUL PE PĂMÂNT ÎN ARGEȘ! INCENDII DEVASTATOARE!

Meteorologii avertizează că luna martie ar putea aduce surprize din punct de vedere al vremii. Specialiștii de la ANM anunță o creștere a temperaturilor, în prima săptămână de prognoză, însă primăvara va debuta cu valori mai mici. Nu este exclus ca în prima parte a primăverii să fie anunțate episoade de viscol și ninsori abundente.

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile nord-estice.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sud-vestice, dar şi deficitar în cele nordice, centrale şi estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, mai ales în cele nordice, vestice şi centrale.

Cum va fi vremea în Muntenia?

În prima săptămână vremea va fi în încălzire, de la o medie a temperaturilor maxime de 8 grade, până la maxime de 18…19 grade. În prima zi de primăvară, vom avea o temperatură minimă de 1 grad, urmând ca, treptat, să ajungă la 4…6 grade. În a doua săptămână a lunii martie se va răcori treptat, astfel că temperaturile vor ajunge să se situeze, în medie, spre finalul intervalului de prognoză, între 12 și 16 grade maximele și între 2 și 4 grade minimele.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs