Primele nume confirmate la Stonebird Festival, ediția a II-a! Cristi Minculescu: „Festivalul Woodstock a debutat într-un fel asemănător!”

29

Cea de-a doua ediție a primul festival de rock din mediul rural din Argeș va avea loc în perioada 9 – 11 august! Stonebird Festival va fi organizat în comuna Corbi, iar organizatorii au pregătit și în acest an un line-up cu nume sonore din România.

Primele nume confirmate sunt Alex Calancea Band, ZOB și The Rock – cea mai bună trupă-tribut AC/DC din Europa. Va fi prezent în premieră la Stonebird îndrăgitul Cristi Minculescu, împreună cu trupa ”Bună seara, prieteni”. Tot la Stonebird va concerta și trupa Bucovina.

Cristi Minculescu: „Suntem foarte bucuroşi să participăm la a doua ediţie a festivalului “Stonebird”

Printre primele formații confirmate la ediția din acest an a Stonebird Festival este Cristi Minculescu și Trupa „Bună seara, prieteni!”. Unul dintre cei mai cunoscuți artiști rock a declarat pentru presa central că festivalul organizat la Corbi va ajunge un nou Woodstock.

„Suntem foarte bucuroşi să participăm la a doua ediţie a festivalului “Stonebird”, care a beneficiat de un public extrem de inimos anul trecut, atât din ţară, dar şi de peste hotare. Acesta este un semn că lineup-ul a fost unul de excepţie, la fel cum se prefigurează şi în acest an. Chiar ne gândeam la faptul că şi festivalul Woodstock a debutat într-un fel asemănător, iar în timp a devenit cel care a schimbat cu adevărat lumea, lucru care sunt sigur că se va întampla şi cu Stonebird, care a început deja ”să-şi desfacă aripile”, a declarat pentru Adevărul Cristi Minculescu.

Abonamentele earlybird, la preț special

Prețul unui abonament pe trei zile pentru cei care îl achiziționează până pe 28 februarie (de pe site-ul ambilet.ro) este de doar 65 de lei. Pentru cei care cumpără abonamente între 1 martie și 15 aprilie, prețul va fi de 85 lei, iar între 16 aprilie și 8 august prețul va fi de 100 lei. Cei care se hotărăsc să cumpere abonamente în ziua festivalului vor plăti 120 lei.

Ca noutăți față de ediția de anul trecut, în acest an la Stonebird vor fi două scene. Va fi și un loc de joacă pentru copii, plus un miniparc de aventuri. Va fi organizat, de asemenea, un cros umanitar, contra unei taxe simbolice.

„Pasiunea pentru muzica rock a adunat oameni minunați la prima ediție Stonebird Festival”

„Pasiunea pentru muzica rock a adunat oameni minunați la prima ediție Stonebird Festival desfășurată în județul Arges, la Corbii De Piatră, între 10 și 12 august 2018. Energia pe care au avut-o timp de trei zile a făcut să vibreze toată natura din jurul lor. Am rămas cu amintiri despre care vom povesti toată viața, dar întodeauna este loc pentru experiențe noi. Stonebird Festival se întoarce cu cea de-a doua ediție, între 09 și 11 august 2019 în aceeasi locație minunată.

Unii dintre voi deja cunosc drumul până la Corbii de Piatră. Alții îl vor afla nu doar datorită GPS-ului, care va arăta doar 90 de minute de la București și mult mai puțin de la Pitești, Târgoviște, Curtea de Argeș, Brașov, ci și pentru că vor auzi acordurilor puternice de pe platoul care ne este gazdă, un platou a cărui priveliște îți taie răsuflarea.

Atmosfera incredibilă te va face să-ți dorești ca lumina zilei să se piardă în apus, iar scena plină cu artiștii tăi de suflet să se dezlănțuie! Și cum este cel mai mare festival rock organizat într-o zonă rurală, ne-am gandit cu grijă la toate nevoile tale: zonă de camping special amenajată sau camere pregătite de localnici, jocuri pentru copii și bucate tradiționale, 100% naturale. Cei care vor să își testeze îndemânarea fizică sau să se relaxeze după o noapte plină de dans, o vor putea face prin multe activități desfășurate în aer liber” spun organizatorii.