prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Primul an în care zăpada nu i-a mai luat prin surprindere!

La Câmpulung este primul an în care zăpada nu i-a mai luat prin surprindere pe conducătorii orașului. Parcă era un făcut de-a lungul timpului după ce ningea, se bloca totul în orașul de la poalele Mateiașului iar responsabilii dădeau vina pe utilaje, nisip și sare.

Ninsoarea a fost întâmpinată cu măsuri operative de deszăpezire pregătite din timp. Aseară, primarul Elena Lăsconi împreună cu viceprimarul Nicolae Zaharia au verificat dacă toate utilajele sunt pregătite.

,,Totul e ok, nu ne ia iarna prin surprindere, dar avem o mare rugăminte: să parcați în curtea casei sau pe marginea carosabilului pentru a putea intra cu sărărița. Unele drumuri sunt înguste și e imposibil să intrăm și cu un utilaj mai mic chiar dacă doar și o mașină blochează o bandă”, a scris Elena Lăsconi pe pagina sa de socializare.

Echipele de deszăpezire au intervenit cu prioritate pe arterele principale, pe pante, pe rampe, la trecerile de pietoni, în stațiile de autobuz și pe trotuare. La această oră, se acționează în continuare, atât pe arterele principale, cât și pe cele secundare, pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții bune.

Facem apel către conducătorii auto să circule cu atenție și să contribuie la evitarea blocajelor prin parcarea mașinii cu discernământ și prin păstrarea benzii întâi liberă pentru intervenția mai ușoară a mașinilor și a utilajelor.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.