prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Profesor amenințat cu un cuțit de un elev de 15 ani! Un alt caz șocant în timpul orelor!

Profesor amenințat cu un cuțit de un elev de 15 ani! Un alt caz șocant în timpul orelor! Un alt caz șocant s-a petrecut ieri, într-o școală după ce, un elev de 15 ani, supărat pe profesor, a scos din ghizdan un cuțit cu care l-a amenințat. Incidentul s-a petrecut în sala de sport unde, potrivit mai multor elevi, profesorul a avut o discuție în contradictoriul cu un coleg de-al lor.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. CRIMĂ PASIONALĂ ÎNTRE HOMOSEXUALI! TÂNĂR UCIS CU SĂLBĂTICIE DE UN ADOLESCENT!

Conflictul nu s-a încheiat, ci a degenerate, elevul scoțând din ghiozdan un cuțit și amenințându-l pe cadrul didactic. Poliţiștii din Bacău au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care a spus că, în timp ce se afla în incinta unei unităţi de învăţământ din oraș, a intervenit pentru a aplana un conflict spontan între un elev şi un cadru didactic, elevul având asupra sa un cuțit.

După ce a amenințat profesorul, elevul a fugit din școală. Cuțitul a fost găsit de polițiști chiar la locul incidentului. Elevul a fost condus la audieri și reținut, acesta fiind cercatat pentru comiterea infracţiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi ameninţare. Incidentul șocant s-a petrecut, ieri, într-o școală din Bacău.

Minorul a fost identificat la scurt timp de către o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 1 Poliţie și condus la sediu pentru audieri. Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară care au luat măsura reținerii tânărului de 15 ani.”, transmite Poliția Bacău.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs