prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Prognoza meteo actualizată! Vremea o ia razna! Cât mai durează frigul în România?

După un weekend frumos, cu soare și temperaturi care au urcat chiar și până la 17 grade, vine un nou episod rece. Vremea se va schimba așadar încă odată și vom avea parte de ploi și chiar ninsori în zonele muntoase. Partea bună este că, după câteva zile, se va face din nou cald.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! S-A DAT ALARMA PE ȘANTIERUL LOTULUI PITEȘTI – CURTEA DE ARGEȘ AL A1! SE ÎNTÂMPLĂ ACUM!

Elena Mateescu, director ANM, a anunțat că în următoarea perioadă vine din nou frigul în țara noastră. Aceasta a actualizat prognoza și ne informează câte zile ține, de data aceasta, episodul rece, dar și ce temperaturi vom avea. Așadar, ultimele informații nu sunt chiar favorabile, dar ne așteptăm ca răcirea să nu fie de lungă durată.

„Vremea se va răci semnificativ. Vom vorbi de temperaturi între 5 până la cel mult 13 grade la început, în special în jumătatea nordică a țării, acolo unde primele zile din săptămâna viitoare nu vor mai fi caracterizate de valori care să depășească la nivelul maximelor 7- 8°, în timp ce în sud doar 10-11°.

Posibil doar în extremitatea de sud-vest 13 – 14 grade”, a spus directorul ANM.

Prognoza ANM actualizată

Potrivit acesteia, de la jumătatea săptămânii viitoare și weekendul viitor este posibil, din nou, să vorbim de valori care să depășească 20 de grade Celsius.

„Așadar, ultima decadă a lunii martie vine cu o vreme capricioasă, pentru că încă de la debutul lunii și iată și până în prezent și posibil și până la sfârșitul lunii, vorbim de alternanțe de vreme foarte călduroasă, urmate și de vreme în care temperaturile sunt mai coborâte”, a încheiat ea.

După ce luna februarie a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind printre cele mai calde din istorie, martie a fost una a extremelor. Trecerile de la rece la cald au fost predominante și aprilie se anunță tot cam la fel. Așadar nu ascundeți hainele groase prin fundul dulapurilor, pentru că nu vom scăpa de ele prea ușor.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs