prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Prostituția, „la modă” în Pitești! Zeci de persoane prinse de polițiști!

Prostituția, „la modă” în Pitești! Zeci de persoane prinse de polițiști! 17 persoane care practicau prostituția în imobile închiriate sau în unități de cazare din municipiul Pitești au fost prinse de polițiștii argeșeni și sancționate drastic.

CITEȘTE ȘI: ALERTĂ! L-AȚI VĂZUT? ARGEȘEAN DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ! FAMILIA ȘI POLIȚIA CER AJUTOR!

„În ziua de 07 mai, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, împreună cu polițiști din cadrul Secțiilor 1-4 Poliție Pitești, cu sprijinul Serviciului Criminalistic și al Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Pitești au acționat pentru prevenirea infracțiunilor cu violență, pentru combaterea infracțiunilor de proxenetism și a fenomenului de prostituție.

Astfel, au fost depistate 17 persoane care practicau prostituția în imobile închiriate sau în unități de cazare din municipiul Pitești. Toate persoanele au fost legitimate și verificate în bazele de date, acestea fiind sancționate contravențional, conform Legii 61/1991R.”, precizează IPJ Argeș.

URMĂREȘTE ȘTIRILE OBIECTIV DE ARGEȘ ȘI PE PAGINA DE FACEBOOK SAU PE GRUPUL ZIAR OBIECTIV – ȘTIRILE ARGEȘULUI

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.