prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

PROTEST major pe 30 iunie! Șoferii amenință cu blocarea benzinăriilor!

Imediat după ce Guvernul a anunțat că va scădea cu doar 50 de bani prețul pe litru la carburanți, mii de șoferi nemulțumiți au protestat în toată țara. În Argeș benzinăriile au fost blocate iar un protest a pututu fi văzut și pe strazile din Pitești unde zeci de șoferi au trecut scandând și claxonând.

Șoferii alimentează cu doar câteva picături, iar alții fac plinul și plătesc numai cu monede de 10 bani. Astfel de proteste vor fi organizate zilnic în toată țara iar pe 30 iunie este anunțat un protest de amploare când peste 200 mii de șoferi din toată țara amenință cu blocarea și boicotarea benzinăriilor.

Oamenii sunt extrem de nemulțumiți și spun că suma pe care a decis-o Guvernul pentru compensare nu îi ajută de loc, și asta deoarece într-un singur an prețul la carburanți s-a dublat. Astfel că la scurt timp după ce Guvernul a anunțat noua măsură, aceștia au decis să protesteze din nou în benzinării. Decizia a venit în contextul în care prețul combustibilului a atins un maxim istoric iar specialiștii spun că va ajunge să depășească 10 sau chiar 11 lei.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs