prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Publitrans va deschide linie de transport în a patra localitate de lângă Pitești! Anunțul primarului Gentea!

Primarul Cristian Gentea a anunțat, în urmă cu puțin timp că, începând de mâine, transportul metropolitan va funcționa. Bascov, Mărăcineni, Bradu sunt primele comune alături de care Piteștiul a constituit nucleul acestei formațiuni asociative, urmând ca de la 1 ianuarie 2023, autobuzele Publitrans să ajungă și la Oarja.

„De mâine, 1 septembrie 2022, funcționează transportul metropolitan. Sunt foarte mulțumit că ADI Transport devine operațională, pentru că știu care sunt așteptările piteștenilor și ale locuitorilor din zonele limitrofe. Bascov, Mărăcineni, Bradu sunt primele comune alături de care Piteștiul a constituit nucleul acestei formațiuni asociative.

Vom continua să ne dezvoltăm: din ianuarie 2023 se alătură Oarja!

Ne-am fi dorit să fie integrate de la început toate localitățile din jurul Piteștiului – inelul 1 metropolitan, sunt însă motive obiective pentru care ne dezvoltăm treptat. Unul dintre cele mai serioase motive a fost dimensiunea flotei Publitrans!

Vom avea curând peste 60 de autobuze noi în trasee (electrice și hibride), linii noi, stații modernizate. Prin urmare, 1 septembrie înseamnă doar începutul, ne vom extinde și dezvolta serviciile de transport public urban și metropolitan!”, a anunțat edilul Cristian Gentea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.