prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Pur și simplu nu mai vedeam rostul!” Elena Lasconi – primele declarații după demisie!

„Sunt mai multe care s-au tot strâns. Pur și simplu nu mai vedeam rostul”  și-a motivat Elena Lasconi demisia din funcția de vicepreședinte al USR Argeș. Edilul de la Câmpulung a transmis seara trecută un mesaj tranșant prin care anunța că nu mai dorește să facă parte din forul de conducere al filialei argeșene și a explicat faptul că acțiunile colegilor săi au determinat-o să facă acest pas. De asemenea, Lasconi a mai spus că dorește să se axeze pe proiectele pentru Câmpulung și să lase în urmă activitatea politică.

„Sunt mai multe care s-au tot strâns. Pur și simplu nu mai vedeam rostul. Nu am să vorbesc despre bucătăria noastră internă pentru ca nu vreau să fac rău. Sunt lucruri pe care le discut în interiorul partidului dacă o să intereseze pe cineva. E o perioadă grea și aglomerată pentru mine, iar prioritatea este Primăria Câmpulung. Am multe proiecte în implementare. Cu asta mă ocup. Nu m-au interesat și nu mă interesează funcțiile. Asta am simțit să fac și îmi asum toate acțiunile mele. Sunt sigură că majoritatea colegilor înțeleg și respectă decizia mea. Vreau să dezmint intoxicările cum ca aș fi în negociere cu vreun alt partid. O să rămân în USR și o să lupt pentru principiile și valorile care l-au format deși cred că unii  s-ar bucura dacă aș renunța”, a transmis Elena Lasconi pentru G4Media.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.