Radare pe drumurile din Argeș! Mai multe permise suspendate!

Sute de șoferi au fost amendați în ultimele 24 de ore de polițiștii rutieri în Argeș după ce au dat cu viteză în radarele amplasate de polițiștii rutieri în mai multe zone ale județului. Oamenii legii nu i-au iertat pe vitezomani și au ridicat în ultimele 24 de ore, nu mai puțin de 10 permise. Nu doar viteza a fost aspru sancționată, ci și nerespectarea regulilor de circulație sau altor prevederi legale de trafic.

„În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate aproape 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 50.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 10 permise de conducere și au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări, mai ales în condiții meteo ce limitează vizibilitatea sau aderența la carosabil” potrivit IPJ Argeș.

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.