Radu Perianu: “Candidații PNL sunt urmăriți și amenințați!

Radu Perianu, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean: „Îi rog pe toți cei care au plecat din Argeș, în special pe tineri, să vină acasă pe 9 iunie și să voteze, pentru a scoate dinozaurii PSD din politică! În urma măsurătorilor, PNL este singura forță politică care poate învinge PSD în Argeș!”

CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL MOMENTULUI PENTRU ȘOFERI! AUTOSTRADĂ DE LA PITEȘTI LA CONSTANȚA! CÂND VA FI DATĂ ÎN FOLOSINȚĂ! VIDEO!

„Am ajuns ca în perioada cea mai neagră a comunismului, cu amenințări la adresa candidaților PNL.

Sunt urmăriți și, ulterior, amenințați candidații PNL, dar și argeșenii care stau de vorbă cu aceștia. De asemenea, sunt amenințați susținătorii PNL.

Am făcut această prezentare generală nu pentru a nu i se da importanța cuvenită, ci pentru că ea este atotcuprinzătoare, și PSD trebuie să înțeleagă că avem toate detaliile! Este ultimul avertisment dat cu toată gravitatatea, iar ulterior să nu se victimizeze când vor suporta consencințele.

Le transmit susținătorilor PNL, tuturor celor care vor să scape de PSD, că nu au de ce să se teamă, pentru că îi vom apăra și pentru că vom câștiga aceste alegeri!

În urma măsurătorilor, PNL este singura forță politică care poate învinge PSD!

De aceea, orice vot anti PSD acordat altui partid decât PNL nu face decât să ajute PSD.

Fac un apel la toți oamenii care s-au săturat de PSD, să vină alături de mine și de PNL, pentru că împreună îi învingem.

Le cer tuturor candidaților care, declarativ, vor să scape de PSD, să vină alături de mine! Îi aștept să facem echipă.

Îi rog pe toți cei care au plecat din Argeș, în special pe tineri, să vină acasă pe 9 iunie și să voteze pentru a scoate dinozaurii PSD din politică!”

MFC21240015

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.