prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Radu Perianu: „Dezvoltarea și bunăstarea nu pică din cer, trebuie să faci ceva!”

Parcurile industriale, investițiile în sănătate și infrastructură, siguranța cetățenilor sunt soluțiile pentru dezvoltarea județului Argeș, a declarat Radu Perianu, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Argeș. Argeșenii își doresc o viață mai bună, cu locuri de muncă plătite bine, iar pentru ca aceste lucruri să devină realitate, trebuie căutate soluții viabile. Perianu a spus că planul Pitești Tech City este singurul care înglobează investițiile atât de necesare în județul Argeș.

CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL MOMENTULUI PENTRU ȘOFERI! AUTOSTRADĂ DE LA PITEȘTI LA CONSTANȚA! CÂND VA FI DATĂ ÎN FOLOSINȚĂ! VIDEO!

„Vorbim de Pitești Tech Ciry, vorbim de sănătate, de siguranța cetățenilor, vorbim despre ce nu s-a făcut în ultimii 30 ani. După ’90 s-a construit un singur pod în județul Argeș, care a funcționat șapte ani și de trei ani este închis din cauza nesiguranței pentru participanții la trafic. Cu toții vrem un sistem de sănătate care să respecte pacientul, cu toții vrem locuri de muncă care să fie plătite mai bine decât salariul minim pe economie. Acest plan se adresează tuturor.

Dezvoltarea și bunăstarea nu pică din cer, trebuie să faci ceva. Dezvoltarea se face prin parcuri industriale, prin infrastructură modernă. Primăria Oradea a făcut șapte pasaje, în cât? În doi ani? Sunt două opțiuni, una a PSD, care consideră că lucrurile trebuie să rămâna așa. Și a doua, PNL, care consideră că trebuie căutate soluții pentru dezvoltare. Pentru a arăta că sunt fezabile, am arătat exemple din alte județe” a declarat Radu Perianu.

MFC21240015

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.