prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Radu Perianu: „PNL vrea spital municipal și servicii medicale de calitate. PSD refuză ideea!”

Radu Perianu: „PNL vrea spital municipal și servicii medicale de calitate. PSD refuză ideea!”

Radu Perianu: „PNL vrea spital municipal și servicii medicale de calitate. Ion Mînzînă a girat dezastrul din sistemul medical argeșean. PSD refuză ideea spitalului municipal și este patronul Spitalului Județean de Urgență Pitești.

CITEȘTE ȘI: DOLIU IMENS ÎN MEDIUL DE AFACERI ARGEȘEAN! A MURIT UN NUME EMBLEMATIC!

Am văzut o știre care, dacă n-ar fi de plâns, ar fi de râs în hohote.
Titlul știrii era cu citat din domnul Mînzînă: ,,Punem sănătatea argeșenilor pe primul loc”.
Când spitalele arată cum arată, după 30 de ani de guvernare PSD în Argeș, să vii acum, în buza campaniei electorale și să pretinzi, evident în presă, că pui ,,sănătatea argeșenilor pe primul loc”, e mai mult decât tupeu.
Vă mai amintiți cum țipau domnii de la Consiliul Județean când am declanșat controalele în spitale? Cât de oripilați erau? Atunci domnul Mînzînă nu era interesat să pună sănătatea argeșenilor pe primul loc. A devenit interesat acum, când am ieșit noi și am spus că punem oamenii pe primul loc.
După ce au urlat patru ani că pun Argeșul pe primul loc, au început să taie felii din Argeș, pe care pretind că le pun pe primul loc. Pentru început, pun sănătatea pe primul loc. Așteptăm, domnule Mînzînă, să puneți și turismul pe primul loc, și cultura pe primul loc, în vreo două trei mandate ajungeți dumneavoastră și la oameni să îi puneți pe primul loc.
Așteptăm, de asemenea, cu mare interes, știrea cu drumurile pe primul loc. Domnule Mînzînă, de ce nu le-ați pus pe primul loc în ultimii opt ani pe care i-ați stat neîntrerupt la Consiliul Județean (patru – vicepreședinte, patru președinte)? Când nu ai idei e trist, când nu ai idei și le furi pe ale altora e jalnic, iar când nu ai idei, le furi pe ale altora și încerci să-i convingi pe oamenii simpli că sunt ideile tale și că chiar te interesează lucrurile astea este de-a dreptul mizerabil.”

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs