prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Raiul a primit un înger!” Lacrimi și durere după moartea subită a unei copile de 2 ani!

„Raiul a primit un înger!” Lacrimi și durere după moartea subită a unei copile de 2 ani! O tragedie s-a petrecut recent într-o familie după ce o fetiță de numai doi ani a murit. Totul părea normal iar copila se juca prin casă, moment în care s-a urcat pe o comodă masivă care a căzut peste ea.

CITEȘTE ȘI: DOLIU LA FC ARGEȘ ȘI CS MIOVENI! MOARTE FULGERĂTOARE!

Părinți au fost cei care au găsit-o pe micuță captivă sub mobila masivă și au anunțat imediat autoritățile. La fața locului a ajuns imediat o ambulanță, însă, din nefericire, în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, viața copilei de numai doi anișori nu a mai putut fi salvată. Tragedia s-a petrecut recent într-o familie din Carolina de Sud.

 „Familia mea are nevoie de rugăciune ca nimeni altcineva. Ieri, stră-stră-nepoata mea s-a urcat pe o comodă care s-a răsturnat și a căzut peste ea. Nu au fost în stare să o salveze. Vă rugăm, verificați de două ori dacă mobila voastră e fixată de perete şi ușile sunt închise pentru a ne proteja copiii mici! Frumoasa mea stră-strănepoată, Ja’Laya, în vârstă de doar 20 de luni, iubită de toată lumea prin atitudinea și personalitatea ei prețioasă! Viața nu va mai fi niciodată la fel, dar, prin harul lui Dumnezeu, vom stărui!”, a transmis mătușa ei.

 „Vă mulțumesc tuturor pentru toate apelurile și mesajele, trebuie doar să luăm o zi pe rând! Știu că toată lumea vrea să mă vadă, dar am nevoie de spațiu… Lumea mea este cu susul în jos.”, a adăugat mama lui Ja’Laya.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs