prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Respect, oameni buni! Ați dovedit încă odată că orice viață contează!

Atunci când este nevoie de ei, pompierii se dovedesc salvatori chiar și pentru prietenii necuvântători. Deplasați în misiune pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un uscător de la un bloc, la fața locului au salvat și viețile a două minuni.

CITEȘTE ȘI: VIDEO DE LA LOCUL GROAZEI! ACCIDENT MORTAL! IMAGINI DE COȘMAR DE LA LOCUL ACCIDENTULUI!

Într-o zi obișnuită de muncă, salvatorii constănțeni, ca și argeșenii noștri, au dovedit încă odată că orice viață contează! Doi pui de pisică au fost auziți mieunând a strigăt de ajutor, iar pompierii nu au stat pe gânduri. S-au mobilizat imediat și le-au eliberat, acum micuțele feline fiind în siguranță. Animăluțele erau captive în țevile din subsolul blocului.

„Deplasați în misiune pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un uscător, situat la parterul unui bloc, colegii noștri au auzit doi pui de pisică care mieunau speriați. Animăluțele erau captive în țevile din subsolul blocului. Pompierii s-au mobilizat imediat și le-au eliberat, acum micuțele feline fiind în siguranță. Felicitări!”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Sursa foto: ISU Dobrogea

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs