Revoltă la Ştefăneşti! Oraşul Brătienilor asaltat de protestatari!

DISTRIBUIȚI
stefanesti, arges, zilele orasului

Locuitorii oraşului Ştefăneşti sunt revoltaţi că de mai bine un an şi jumătate primăriţa Ioana Jenica Dumitru nu face investiţii şi nu îşi ţine promisiunile făcute în campania electorală. Aseară, la Căminul Cultural din oraşul Brătienilor a avut loc un scandal monstru între cetăţeni şi administraţia locală.
„Cine ne reprezintă pe noi la Primărie? Hoţii! Hoţii”
Consiliul Local Ştefăneşti a aprobat cu o seară în urmă cel mai important proiect – bugetul oraşului pe anul 2018. La Centrul Cultural s-au strâns consilierii locali împreună cu primăriţa Ioana Jenica Dumitru. În schimb, locuitorii din Ştefăneşti au dat buzna în plină şedinţă şi au pornit o adevărată revoltă. Lipsa de investiţii, oraşul care arată mai mult ca comună şi lipsa de viziune a primăriţei i-a făcut pe oameni să strige: „Hoţii”, „Demisia”. Mai mult, la un moment dat, unul dintre cetăţenii Ştefăneştiului a agitat şi mai rău spiritele întrebând „Cine ne reprezintă pe noi la Primărie?” Răspunsul a venit imediat, toţi cei din sală scandând „Hoţii! Hoţii”.
Oamenii vor alegeri anticipate
Locuitorii din Ştefăneşti au anunţat că vo protesta în fiecare seară în faţa Primăriei pentru alegeri anticipate. Prima manifestare a fost chiar după şedinţa CL, unde au participat aproximativ o sută de oameni. Aceşti acer demisia consilierilor locali şi a primăriţei Ioana Dumitru. De precizat este faptul că oamenii sunt atât de nemulţumiţi încât aseară a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor şi jandarmilor pentru a potoli spiritele.