Revoltă în rândul câmpulungenilor din cauza acoperișurilor de blocuri!

55

Revoltă în rândul câmpulungenilor din cauza acoperișurilor de blocuri! Nu se mai pot construi acoperișuri la blocuri fără autorizație! Mai mult decât cei de la primărie îi amenință pe păgubiții din zilele de 5 și 6 februarie, când vântul puternic a lăsat orașul ca după cutremur că riscă să primească amenzi usturătoare dacă îndrăznesc să ceară bani de la primărie, pentru că acele acoperișuri care au zburat la vânt nu au avut autorizație de construire.

Proprietarii care vor să-şi ridice învelitoare sau cei care deja au şi vor să intre în legalitate trebuie să facă documentaţia, să o prezinte la Urbanism, iar de acolo li se spune ce documente le mai trebuie, ce avize trebuie să-şi scoată. „Luaţi avizele şi vă băgăm în legalitate, să le aveţi autorizate, să le puteţi asigura, ca în situaţii de acest fel să puteţi fi despăgubiţi. Măcar acum, când le refaceţi, să fie în ordine şi cu autorizaţie, cu tot. Ceilalţi să intre în legalitate, să ne dea documentaţia când sunt ancorate bine, că au un proiect sau că nu au un proiect, că nu avem ală soluţie împreună. Problema banilor… Vă spun o singură treabă, un singur lucru e cert: Primăria nu vă poate da bani pentru proprietăţile particulare. Dacă va fi, putem noi să ne ocupăm doar de partea de anvelopare, care nu am făcut-o nici până acum niciodată, fiindcă nu am avut banii să ne implicăm şi, o să vă spun eu, anveloparea şi implicarea Primăriei vă duce la cheltuieli mult mai mari decât aţi fi făcut-o singular”, a declarat angajatul Primăriei.

Reamintim faptul că la Primăria Câmpulung a avut loc o întâlnire între administraţia locală și reprezentanţii Asociaţiilor de Proprietari, dar şi proprietarii individuali din blocurile de locuinţe din municipiu, care au executat acoperişuri tip şarpantă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here