România, lovită de încă un ciclon! Avertismentul meteorologilor!

România, lovită de încă un ciclon! Avertismentul meteorologilor! Meteorologii au emis recent prognoza meteo pentru următoarea perioadă. Potrivit specialiștilor, în zilele următoare, România va fi lovită de un alt ciclon, care va aduce ploi abundente și vânt puternic. Concret, meteorologii anunță că ciclonul activ de deasupra Mării Mediterane ne aduce precipitații însoțite de descărcări electrice și vânt intens.

CITEȘTE ȘI: ACUM! TÂNĂR MORT ÎNTR-O PENSIUNE DIN ARGEȘ! DESCOPERIRE MACABRĂ!

„Căldura vine la pachet cu fenomenele de instabilitate atmosferică, care se vor manifesta, în special în regiunile intracarpatice și în zonele de munte. Miercuri se vor manifesta în jumătatea sud-vestică a teritoriului, acolo unde ne așteptăm la cantități importante de apă și la averse cu caracter torențial, însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului, care pot lua, local, și aspect de vijelie, dar și căderi de grindină.

La altitudini mari, intensificările de vând vor putea depăși 70-90 km/h, în restul țării intensificările fiind la cote mai joase, anume 45-55 km/h. Pe la mijlocul săptămânii, mai ales spre final, ne vom apropia de normalul termic al datei din calendar, anume 18-24 de grade.”, a explicat Elena Mateescu, director ANM.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.