prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Românii care vor primi între 300 și 500 lei în plus la pensie! Anunț de ultim moment!

Românii care vor primi între 300 și 500 lei în plus la pensie! Anunț de ultim moment! Vești bune pentru pensionari! În funcție de pensia pe care o au, aceștia vor primi noi ajutoare cuprinse între 300 și 500 lei, în luna octombrie, ca ajutor pentru inflație.

CITEȘTE ȘI: TINERI CU HANDICAP – BĂTUȚI ȘI OBLIGAȚI SĂ CERȘEASCĂ DE O FAMILIE DIN MIHĂEȘTI! UN NOU CAZ DE SCLAVIE EXPLODEAZĂ ÎN ARGEȘ!

Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a confirmat că ajutorul din bani europeni va ajunge la pensionari. “Sigur, tot ceea ce ne-am angajat că dăm vom da. Lăsați-ne să evaluăm exact situația în care ne aflăm. În opinia mea, dacă ne-am angajat, este un angajament, da, vom da.”, a precizat ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu.

Banii pe care îi primesc românii în plus, în luna octombrie:

  • Românii care au o pensie mai mică de 1.500 de lei vor primi un ajutor de 500 de lei.
  • Românii care au o pensie între 1.500 şi 2.500 de lei vor primi un ajutor de 400 de lei.
  • Românii care au o pensie între 2.500 şi 3.000 de lei vor primi un ajutor de 300 de lei.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs