prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Ruptură în vestiarul FC Argeș! Calcan: „Să-i chemați și pe cei străini să vorbească!”

Andreias Calcan, extrema celor de la FC Argeș, a răbufnit după eșecul imens de pe Arena Națională unde au primit șase goluri de la Dinamo. Fotbalistul alb-violet a spus răspicat că există o ruptură în vestiar între jucătorii români și cei străini, motiv pentru care echipa nu s-a putut închega și concentra pentru a câștiga meciul de baraj cu dinamoviștii.

CITEȘTE ȘI: BEBELUȘ SALVAT DIN GHEARELE MORȚII! O FAMILIE DIN ARGEȘ CERE AJUTORUL OAMENILOR CU SUFLET MARE!

„Nu știu ce să mai zic, poate unii colegi ai mei știu să vă spună mai multe. Să-i chemați și pe străini la interviuri! Ei sunt de un an aici și ar trebui să știe care e situația la club. Eu chiar nu știu ce să vă spun, ca să nu mai fiu arătat cu degetul. Scorul este umilitor, a văzut o țară întreagă. Am dat tot ce am putut, atât s-a putut în seara asta. Ne pare rău de fani, de club, de orașul Pitești. Cel puțin mie îmi pare rău. Să-i chemați și pe cei străini să vorbească.

S-a spus ce probleme sunt la club, poate nu direct, dar mai voalat așa. E păcat să ajungem aici. Două luni de zile numai eu și cu băieții români știm cât am tras ca să ajungem aici. Sunt două tabere în vestiar. Am încercat să facem una, dar asta a fost comunicarea, asta a fost strategia, organizarea. E o umilință, o rușine, aveam speranțe mari că vom reuși să prindem barajul dar ce s-a întâmplat în prima repriză e inexplicabil. S-a terminat 6-1 sau cât a fost, că nici nu m-am mai uitat la tabelă. Alții ne dădeau retogradați acum două luni și am fost convins ca un nebun că vom prinde barajul” a spus Calcan.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs