S-a lăsat cu medalii la Cheile Grădiștei! Pompierii argeșeni, pe podium!

Pompierii argeșeni au reprezentat cu succes România în cadrul celei de-a treia ediții a IPA Games. Evenimentul a avut loc la Cheile Grădiștei, iar competiția, care a ținut cinci zile, a avut ca participanți sportivi din 31 de țări.

CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL MOMENTULUI PENTRU ȘOFERI! AUTOSTRADĂ DE LA PITEȘTI LA CONSTANȚA! CÂND VA FI DATĂ ÎN FOLOSINȚĂ! VIDEO!
Anul acesta, timp de cinci zile, la Cheile Grădiștei, sportivi din 31 de țări s-au întrecut pentru a demonstra că sunt cei mai buni, fără a uita însă deviza Asociației Internaționale a Polițiștilor „ServoPerAmikeco”. După eforturi susținute, pompierii argeșeni, Tonghioiu Ștefan și Oprescu Vlad, au reușit să obțină rezultate notabile la IPA Games 2024.
Ștefan, cunoscut pentru performanțele la tenis de masă, a reușit obținerea locului I în turneul jucat pe echipe. Totodată, a participat și la proba individuală, reușind să ajungă până în sferturile de finală.
În aceeași măsură, colegul nostru Vlad, un bun sportiv ce s-a remarcat în mai multe competiții de Judo, și de această dată a reușit să obțină un loc pe podium, ocupând locul al III-lea la categoria de vârstă 31-39 de ani, peste 100 kg.
Ne mândrim cu ei și îi felicităm pentru performanțele obținute în această competiție!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.