prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

S-a răsturnat cu camionul în șanț! Pompierii – intervenție de urgență la Câmpulung!

Un tânăr de 18 ani a fost rănit noapte atrecută în urma unui accident rutier petrecut în municipiul Câmpulung. Din primele informații, se pare că acesta a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat cu camioneta într-un șanț de pe marginea drumului. În urma impactului, bărbatul a suferit leziuni minore la piciorul stâng, iar după ce a primit primele îngrijri medicale din partea paramedicilor SMURD, a refuzat transportul la spital.

CITEȘTE ȘI: CONSTRUIREA NOULUI STADION DIN PITEȘTI – BLOCATĂ ÎN INSTANȚĂ! GENTEA: „MI SE PARE CĂ CINEVA VREA SĂ NE ÎNCURCE ȘI NIMIC MAI MULT!”

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Detașamentul de Pompieri Câmpulung a fost solicitat să intervină în municipiul Câmpulung, strada Alexandru cel Bun, în cazul unui eveniment rutier în care o autoutilitară a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe o parte. Paramedicii SMURD au monitorizat o persoană de sex masculin, în vârstă de 18 ani, care acuza dureri la membrul inferior stâng. În urma evaluării, pacientul nu a avut nevoie de transport la spital. Pompierii au asigurat măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs