S-a suplimentat! 22 de noi posturi scoase la concurs în învățământul din Argeș!

Posturi de consilier școlar în TOATE unitățile de învățământ din Județul Argeș. La inițiativa Ministerului Educației, s-au alocat către C.J.R.A.E. ARGEȘ un număr de 22 de posturi de consilieri școlari, reprezentând o creștere de 25% față de numărul actual (86). Această măsură contribuie la extinderea rețelei de cabinete școlare / interșcolare de asistență psihopedagogică din învățământul preuniversitar, astfel Județul Argeș va avea 108 posturi de profesori în centre și cabinete de asistență psihopedagogică (consilieri școlari).

CITEȘTE ȘI: ALERTĂ! CEL MAI CUNOSCUT MEDICAMENT FOLOSIT DE ROMÂNI, LA UN PAS SĂ FIE INTERZIS! CE CONȚINE?

C.J.R.A.E. ARGEȘ atinge astfel performanța de a putea acoperi 100% rețeaua școlară a județului nostru, cu servicii de asistență psihopedagogică.

„Suntem foarte bucuroși pentru această reușită care reprezintă un real beneficiu la nivel județean. Posturile nou înființate de consilier școlar vor merge în primul rând spre unitățile de învățământ din mediul rural, spre comunitățile dezavantajate pentru a asigura accesul tuturor elevilor și preșcolarilor la servicii de asistenţă psihopedagogică, orientare școlară și profesională.

Urmând procedura Ministerului Educației, posturile vor putea fi scoase la concurs pentru perioadă determinată chiar de la momentul repartizării, urmând să fie publicat un anunț pentru ocuparea acestora, în cadrul concursului național pentru ocuparea posturile didactice.

Invităm absolvenți de PSIHOLOGIE, SOCIOLOGIE ȘI ASISTENȚĂ SOCIALĂ  dornici să contribuie la performanța educațională a județului nostru să participle la concursul pentru ocuparea celor 22 de posturi de consilier școlar!”, declară directorul C.J.R.A.E. ARGEȘ, profesor psiholog CIUCĂ Emilia Rodica.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.