Să râdem, ca să nu plângem! Cătălin Rădulescu alias „Deputatul Mitralieră” – omul care crede în extratereştrii

61

Se pare că PSD Argeş a rămas la ultimele alegeri fără inspiraţie în momentul în care au făcut lista cu candidaţii pentru actualii parlamentari. Social democraţii au trimis în Parlament persoane care, după mai bine de un an, nu s-au remarcat cu nimic, nu au adus niciun beneficiu votanţilor care i-au trimis acolo cu un scor de aproximativ 60%. În schimb, unul dintre ei s-a remarcat mai mult decât oricare alt pesedist. Fiecă vorbim la nivel local sau naţional. Şi da, este vorba de inegalabilul Căăăăătăăăăăliiiiin Rădulescu! Ce a făcut, cum a ajuns deputat pentru a doua dată şi jumătate sau în ce conspiraţii crede puteţi citi în rândurile de mai jos.

DNA-ul e dracu în persoană

Cătălin Rădulescu a pornit de ceva vreme un război crunt cu procurorii DNA. Şi asta pentru că au avut tupeul să îi întocmească un dosar pentru dare de mită. Acum, face presiuni alături de mulţi colegi din PSD să schimbe legile Justiţiei. Şi nu oricum! Ci vrea să schimbe Codul Penal din temelii astfel încât condamnarea cu suspendare să dispară subit. În urmă cu câteva săptămâni, deputatul a venit la o conferinţă de presă, cu o întârziere regală la pătrat (adică de vreo oră) şi le-a povestit jurnaliştilor că procurorii fac abuzuri, că DNA-ul ia numai nevinovaţi, că se construiesc dosare (lucrul ăsta probabil e adevarat, dar până la proba contrarie…) şi din cauza asta DNA-ul ar cam trebui să dispară. Mai mult, Rădulescu este iniţiatorul care rea să dea liber parlamentarilor la furat. Mai exact, pedepsele cu închisoarea de până la trei ani se execută la domiciliu, iar condamnările inculpaților care au peste 60 de ani sau suferă de boli incurabile ori grave sunt, de asemenea, executate la domiciliu, abrogarea articolului care incriminează folosirea abuzivă a funcției în scopul obținerii de favoruri sexuale (sau poţi să faci avansuri angajatei fără a fi pedepsit),  îmblânzirea pedepselor pentru dare de mită (faptă pentru care s-a ales cu condamnarea), darea și luarea de mită în numele altuia nu mai reprezintă infracțiuni (sau mai pe scurt, rogi pe unul să dea/ia mită îl locul tău), abuzul în serviciu devine faptă penală numai dacă paguba depăștește 200.000 de euro.

Condamnare la indogo. Dosarul lui Rădulescu, identic cu cel al lui Liviu Dragnea

Cătălin Rădulescu a fost condamnat penal la un an și șase luni cu suspendare pentru dare de mită în decembrie 2016 și a fost urmărit și-n alți ani de procurori pentru incompatibilitate, că administra o companie în același timp în care era deputat. Evident, codul de etică ânturat pe la nasul votanţilor nu a mai contat şi el a câștigat alegerile în județul Argeș, în ciuda faptului că era condamnat penal, la fel ca mulți dintre colegii lui, dovadă că justiția n-are nicio treabă cu politica.Dar, când e întrebat de asta, insistă că ordonanțele scapă hoții săraci din pușcării, nu politicienii. A, și evident că tipul tot de casele lui Iohannis vorbește, probabil ca să arate că, deși el a pierdut proces penal, și Iohannis a pierdut unul civil, deci sunt practic la fel de infractori, nu?

Extratereştii sunt reali! Şi Cioloş e unul din ei!

Dacă îi urmăreşti pagina de Facebook Facebook, pare că ai de a face cu un om care crede că extratereștrii, demonii și alte creaturi mistice controlează lumea. Efemeride, Naționaliști.ro, practic toate site-urile de fake news şi conspiraţii își găsesc locul pe wall-ul lui Rădulescu. Mai ales în conspirații împotriva Americii, pentru că degeaba e fake news, dacă nu e cuplat cu propagandă putinistă. Tipul a zis, mai în glumă, mai în serios, că el crede că „Iohannis și Cioloș sunt extratereștri”. Mai mult, ultimul episod care a întărit ideea că Rădulescu crede în piticii verzi de pe Venus, Marte sau, cine ştie Pluto?! S-a consumat în urmă cu o săptămână după ce a apărut viralul trucat de la Târgovişte. Dacă în urmă cu câteva luni spunea că iese cu AKM-ul după protestatari, acum a dat bomba bombelor! Într-o declaraţie dată site-ului recorder.ro, demnitarul a spus că „Voi credeți că planeta noastră e singură în Univers? Numai un indolent bolnav n-ar fi interesat și pasionat de așa ceva!”.

Este vorba de un filmulețul care a fost lansat pe două conturi de Facebook fără identitate clară, unul afirmând că extratereștrii au aterizat la Târgoviște, iar altul care susținea că descinderea s-a petrecut la Bacău. Ridicolul acestor afirmații era completat de imagini: un extraterestru clasic, cu membrele lungi și ochii mari, filmat cu telefonul în timp ce înaintează agale către navă. Realizat cu efecte speciale care amintesc de anii ’80 , E.T.-ul dâmbovițean străbate lent, ba chiar arogant, pășunea, se urcă în farfuria zburătoare și pleacă în treaba lui.

Deși trucajul era evident, iar sursa era incertă, foarte mulți români au distribuit filmulețul, convinși că ceva-ceva s-a petrecut la Târgoviște. Între ei și deputatul PSD Cătălin Rădulescu, care l-a distribuit de trei ori într-o jumătate de zi! Şi acum e acum! Declaraţia deputatului Rădulescu: ”Mi se par verosimile imaginile, dar trebuie verificate cu specialiștii. Vă dați seama că dacă e adevărat ar fi bombă? Numai asta am vedea în următoarele săptămâni la televizor. Voi credeți că planeta noastră e singură în Univers? Numai un indolent bolnav n-ar fi interesat și pasionat de așa ceva. Sunt convins că sunt oameni care au întâlnit astfel de cazuri, specialiști, dar nu știm noi, oamenii de rând. Trebuie sunat la Târgoviște, la autorități, la poliție, nu știu. Eu n-am informații suplimentare” a spus Rădulescu pentru recorder.ro.