Salarii mai mari pentru mii de angajați! Câți bani vor primi în plus?

Salarii mai mari pentru o categorie de angajați! Câți bani vor primi în plus? După ce săptămâna trecută, parlamentarii au decis mărirea salariilor angajaților ANI cu 25% care au primit spor de încărcătură neuropsihică, o altă categorie de bugetari se va bucura curând de aceste majorări salariale. Concret, este vorba despre angajații Agenției de Plăți și Intervenții pentru Agricultură.

 CITEȘTE ȘI: 150.000 MILIOANE EURO PUȘI LA BĂTAIE PENTRU RETEHNOLOGIZAREA CENTRALEI VIDRARU! CONDIȚII DRACONICE PENTRU FIRME!

Astfel, angajații APIA vor fi plătiți la nivelul personalului din aparatul central. Mai mult decât atât, personalul contractual și funcționarii publici, atât din APIA cât și din subordonate, vor primi spor pentru condiții de muncă periculoase sau vătămătoare. Iar majorările continuă! Pentru că toți angajații de la stat, potrivit unui amendament depus la un proiect de lege, ar urma să primească, de asemenea, acest spor de 25% pentru condiții vătămătoare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.