prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Salarii mai mari pentru o categorie de angajați! Mii de persoane pe lista de sporuri!

Salarii mai mari pentru o categorie de angajați! Mii de persoane pe lista de sporuri! Mii de bugetari vor primi salarii mai mari. Printre norocoși se numără și angajații  Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură care vor beneficia de aceste majorări salariale.

CITEȘTE ȘI: PUȘI PE TREABĂ! DOI TINERI AU SPART ȘASE CASE LÂNGĂ PITEȘTI! CUM AU FOST DESCOPERIȚI?

Sunt discutate majorări de salarii pentru angajații de la APIA, dar și pentru cei care se ocupă de proiecte europene pe agricultură. Majorările salariale ar urma să fie între 10 și 15 procente. Aceste majorări vin în contextul în care în urmă cu două săptămâni, Parlamentul a decis că angajații Agenției Naționale de Integritate să primească majorări de salarii cu până la 25% și inclusiv un spor de solicitare neuropsihică.

Vor fi majorări inclusiv pentru Academia de Științe Agricole și Silvice, dar și pentru Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), majorări de 10-15%. Pe lângă aceste salarii, există și sporuri, dar și indemnizație de hrană. Indemnizația de hrană este aproximativ 4.000 lei, iar sporurile variază în funcție de încadrarea și experiența pe care o au aceștia în muncă.  De asemenea, angajații mai primesc și vouchere de vacanță, dar și sporuri privind condițiile vătămătoare de muncă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs