prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Salubritate 2000 SA: Am dat startul colectării deșeurilor voluminoase și DEEE, în Pitești! Containerele sunt amplasate în punctele de colectare!

Salubritate 2000 SA: Am dat startul colectării deșeurilor voluminoase și DEEE, în Pitești! Containerele sunt amplasate în punctele de colectare!

CITEȘTE ȘI: BANI PUBLICI PENTRU FC ARGEȘ! OBIECTIVUL PROPUS ESTE INCREDIBIL!

Piteștenii pot depozita deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în containerele special puse la dispoziție, începând de astăzi, 22 iunie, ora 12:00, până mâine, 23 iunie, ora 13:00, în următoarele puncte de colectare:

  • Găvana III, Bl. A8-A10;
  • Trivale, Complex II, P.T. 608;
  • Zona Nord (Nicolae Bălcescu) Bl. L2, Sc. D;
  • Craiovei – Negoiu;
  • Tudor Vladimirescu, Bl. D4-U4.

Abonații casnici pot opta pentru predarea deșeurilor voluminoase și DEEE, direct din fața porții, în baza unei solicitări. Solicitările de colectare se vor face la numărul de telefon 0248/636 535 până mâine, 23 iunie, ora 14:00, urmând a fi ridicate în intervalul 26-30 iunie.

Pentru informații suplimentare, despre această campanie, adresați-vă operatorului, la numărul de dispecerat: 0248/636 535.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs