prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Salubritate 2000 SA: În atentia abonatilor casnici de pe strazile Antim Ivireanu, Episcop Grigorie Leu si Petre Ispirescu!

Începând cu luna iunie, colectarea deșeurilor reziduale de pe străzile Antim Ivireanu, Episcop Grigorie Leu și Petre Ispirescu se va efectua în fiecare zi de joi a săptămânii, următoarea zi de colectare fiind joi, 1 iunie.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: SCHIMBĂRI ÎN TRAFICUL DE LA PODUL VIILOR! CE MODIFICĂRI VOR FI ADUSE?

Deșeurile reziduale sunt deșeurile nevalorificabile colectate separat, inclusiv cele rezultate în urma proceselor de tratare, altele decât deșeurile reciclabile. Exemple de deșeuri reziduale: resturi de carne şi peşte, gătite sau proaspete; resturi de produse lactate (lapte, smântână, brânză, iaurt, unt, frişcă); ouă întregi; excremente ale animalelor de companie; scutece/tampoane; cenuşă de la sobe (dacă se ard şi cărbuni); conţinutul sacului de la aspirator; mucuri de ţigări; veselă din porţelan etc.

Dacă, în timpul procesului de ridicare a pubelelor, se găsesc depozitate, în interiorul acestora, alte categorii de deșeuri în afară de fracția pentru care se face colectarea, acestea rămân neridicate de către echipajele de salubritate.

Colectarea separată a deșeurilor este obligație legală pentru toți cetățenii!

Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului, prin: dispecerat: 0248/636535, tel: 0248/636886, fax: 0248/215308, e-mail: [email protected].

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs