prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Sancțiuni noi pentru fotbaliști! La ce va fi folosit cartonașul albastru?

Un nou tip de cartonașe va fi intorodus în meciurile de fotbal din primul eșalon, potrivit unei decizii luate recent de IFAB (International Football Association Board). Este vorba despre coartonașele albastre, cu care jucătorii care comit faulturi tactice sau protestează împotriva deciziilor arbitrului vor fi eliminaţi zece minute.

CITEȘTE ȘI: COPILAȘ DE 5 ANI-MOARTE SUBITĂ! TRAGEDIE DE NEDESCRIS ÎNTR-O FAMILIE DIN PITEȘTI!

Acest nou protocol va fi folosit la la faulturile care întrerup “atacuri promiţătoare” sau la protestele fotbaliştilor. În plus, un jucător va fi eliminat definitiv dacă primeşte două cartonaşe albastre sau unul albastru şi unul galben şi invers.

Pentru a permite noilor regulamente să capete amploare, iniţial meciurile la cel mai înalt nivel vor fi excluse de la această regulă, deşi Federaţia engleză doreşte implementarea la partidele de Cupă (masculină şi feminină) din sezonul viitor.

De asemenea, noile cartonaşe nu vor fi folosite la EURO 2024 din Germania şi nici în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor. În schimb, preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a declarat, recent, pentru The Telegraph, că este total împotriva acestei inovaţii, considerând că “nu mai este vorba de fotbal”.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs